Doonheide II - Gemert in ontwikkeling

Aan de Doonheide/Boekelseweg te Gemert zijn wij als Keizersberg Vastgoed plannen aan het ontwikkelen voor een mooie uitbreidingswijk voor Gemert en omgeving, Doonheide 2. In het plan is een programma opgenomen van circa 270 woningen.

De wijk ligt aan de noordzijde van Gemert met aan de ene zijde de landelijke omgeving en aan de andere zijde het centrum. Aan de randen van de nieuwe woonwijk worden grote zelfbouwkavels uitgegeven. In het hart van de woonwijk worden tweekappers en rijwoningen gerealiseerd en is ruimte voor kleinere zelfbouwkavels.

Het Stedenbouwkundig Plan wordt gekenmerkt door veel groen. Met het continueren van “De Lebber” als groene as door de nieuwe woonwijk ontstaat een verbinding tussen Doonheide 1 en de akkers aan de westzijde van de Boekelseweg. De ruimte voor parkeren is voorzien in afgesloten parkeerkoffers wat leidt tot een hogere kwaliteit van de openbare ruimte. Tevens voorziet het plan in voldoende speelgelegenheden, een hoogwaardig waterhuishoudkundig plan en een wandelpad nabij de Peelse Loop. Ook wordt er naar de toekomst gekeken in het kader van milieu en duurzaamheid. Zo wordt de gehele wijk gasloos opgeleverd.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het bestemmingsplan. Zodra de bestemmingsplanprocedure is afgerond kan naar verwachting in het voorjaar van 2021 worden gestart met de (gefaseerde) verkoop van de kavels en woningen.

Wil jij graag op de hoogte worden gehouden rondom deze ontwikkelingen en vorderingen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief betreffende dit plan.

Inschrijven projectnieuwsbrief

Locatie te Gemert

Call Now Button Scroll naar top